Росія прийшла вбивати: Подоляк на Херсонщині приїхав на передову та показав зруйновані села-привиди

"Рускій мір" означає знищення, бідність та смерть. Про це у соціальних мережах повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, який приїхав на передову, передають Патріоти України.

Подоляк показав кадри з села-привида, який "звільнили" від життя російські загарбники. Радник голови ОП наголосив, що потрібно звільнити всю територію України, бо якщо війна закінчиться по-іншому, росіяни знову нападуть та вбиватимуть українців.

"Херсонщина. Лічені км від російських позицій. Десятки зруйнованих сіл-привидів, які тимчасово покинуло життя… Наші хлопці на місцях, настрій бойовий. Навіть з обмеженими ресурсами відтискаємо ворога. Не вистачає одного – далекобійної зброї. У будь-якому разі ми викинемо Росію з півдня України", - написав Подоляк.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...