Росія ракетами атакувала підприємства у Запоріжжі: є загибла та багато поранених (фото)

Російські окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю вранці, 29 грудня. Внаслідок атаки є руйнування, а під завалами можуть залишатися люди. Про це в телеграм-каналі повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко, передають Патріоти України.

"Сьогодні в період часу з 07:30 по 08:25 військовими РФ завдано масований ракетний удар по Запоріжжю. Цілями ворога стали території кількох підприємств міста. На жаль, наразі відомо про одну загиблу жінку. Попередньо — 10 постраждалих. Під завалами однієї з будівель можуть перебувати люди", — проінформував він.

За його інформацією, одна з ракет влучила по відкритій місцевості, ще одна зруйнувала приватний будинок. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено багатоповерхівки в одному з районів обласного центру.

На місцях працюють оперативні служби. Одну з ворожих ракет було збито засобами ППО в Запорізькому районі. "Інформація щодо всіх місць влучань, руйнувань та постраждалих уточнюється", — зазначив Юрій Малашко.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...