Росія раптово захотіла приєднання США до нормандського формату, втягнувши американців разом зі своїм "Троянським конем"

Росія, яка виступала проти членства США в нормандському форматі, начебто змінила свою думку після саміту в Женеві заради наближення миру на своїх умовах, зазначають Патріоти України.

Тепер РФ за допомогою ДНР і ЛНР намагається домогтися приєднання Сполучених Штатів до нормандського формату. Про це повідомляє Zn.ua.

Так звані міністри закордонних справ ДНР і ЛНР Наталія Ніконорова і Владіслав Дейнего написали лист заступнику голови АП Росії Дмітрію Козаку, у якому вказали на необхідність приєднання США до групи. Автори листа просять залучити США до переговорів, і надати можливість "повноважним представникам ДНР/ЛНР взяти участь в цій зустрічі "для донесення до нормандського формату і Сполучених Штатів" їхньої позиції і "об'єктивної інформації про події в мінському переговорному процесі".

За даними ZN.UA, МЗС РФ передало через своє посольство у Вашингтоні листа до Державного департаменту США, в якому виклало власне бачення участі й умови входження Сполучених Шатов у переговорний процес щодо Донбасу.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...