"Росія робитиме всі бридкості, на які здатна": Політолог розкрив сценарій нового наступу військ Путіна на Україну

Російські окупаційні війська вже намагаються йти у наступ, проте Збройні сили України не дають їм цього зробити. Про це в інтерв'ю "Главреду" розповів військовослужбовець ЗСУ, журналіст, політолог Кирило Сазонов, передають Патріоти України.

"Якщо ми відійдемо з Бахмута, наступ почнеться відразу. Потужного прориву ми поки не бачимо, але спроби штурму українських позицій вони роблять по 8-10 в день, а вночі частіше", - розповів експерт.

Як зазначив військовослужбовець ЗСУ, загарбники перейняли українську тактику та наразі намагаються наступати невеликими групами.

"Тому що коли вони пруть великою кількістю, з технікою, наша артилерія облизується, відкладає усі цікаві справи і протягом 15 хвилин знищує всю цю масу. Тому росіяни і намагаються діяти малими групами, щоб їх складніше було накрити", - пояснив Сазонов.

Він підкреслив, що росіяни будуть йти в лоб, в обхід – як завгодно. У них немає варіантів, адже мета "СВО" не досягнута, а ресурси ще є.

"Так, ми сильніші і готові, але якщо росіяни раніше йшли за допомогою "вогняного валу" (артилерії), то зараз за допомогою, як ми його називаємо, "м'ясного валу", закидаючи ЗСУ живою силою", - сказав політолог. Також Сазонов зазначив, що російські загарбники не припинять обстрілювати цивільну інфраструктуру України.

"Росія робитиме всі бридкості, на які здатна. Тобто вона не припинить обстріли. Хоча вони не дають РФ очікуваного ефекту – ППО України збиває більшу частину ракет, а ми стаємо тільки злішими. Але від такої тактики у Кремлі не відмовляться", - сказав він.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...