"Росія розгублена": Аналітик оцінив останні заяви Кремля

Російські військові зазнають поразок на деяких напрямках. Через це в кремлі почали погрожувати про "масштабний наступ на всіх напрямках". Але, на думку експертів, це лише означає, що росія просто розгублена. Про це сказав голова аналітично-адвокаційної організації "Центр спільних дій" Олег Рибачук, передають Патріоти України.

Він каже, що в заявах Кремля криється спроба видати бажане за дійсне. За його словами, вони хочуть якось пояснити, чому Росія досі не досягнула жодної з поставлених цілей, адже навіть про окупацію Донбасу поки говорити впевнено не можна.

"Військових успіхів в них немає. Водночас з цим зростає підтримка України від Заходу, нам постачають озброєння, яким українці вправено користуються і яке зараз дуже болюче дістає росіян. Також ЗСУ проходять різне навчання за кордоном", – пояснив експерт.

Рибачук каже, що на цьому фоні очевидно, що росіянам треба робити контрвідповідь, і вони її роблять у своєму стилі – брехливою, агресивною, масштабною і задіюють всі свої "консерви". "Це частина скоординованої кампанія, і вона говорить про те, що росія, якщо не у відчаї, то не знає, що робити і насправді розгублена у військовому питанні", – зазначив він.

Джерело: 24 канал

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...