Росія щодня завозить по 30 вантажівок окупантів, трупи розкидані посеред вулиць Сєвєродонецька, - Гайдай

Найгарячішою точкою залишається Сєвєродонецьк. Зараз евакуація відбувається тільки з Лисичанська та Гірської громади, тоді як евакуювати людей із заводу "Азот" у Сєвєродонецьку неможливо. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

Він наголосив, що зараз у Луганській області скрізь валяються трупи російських окупантів, тоді як туди щодня звозять 30 вантажівок росіян.

"Найгарячіша точка - Сєвєродонецьк. В обласному центрі тривають вуличні бої, орки контролюють більшу частину міста. Російські солдати масово гинуть, але їм на заміну щодня прибувають все нові і нові вбивці. Сєвєродонецьк руйнують "в нуль", - сказав голова Луганської ОВА.

Гайдай додав, що Лисичанськ повністю під українським контролем. Гуманітарні вантажі завозяться кожного дня. Траса "Лисичанськ-Бахмут" окупантами не контролюється, але постійно обстрілюється.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...