Росія ставить світ на грань катастрофи: З'явилося відео роботи російських РСЗВ з території Запорізької АЕС


У мережі з'явилися докази роботи російської артилерії, розміщеної на території Запорізької АЕС. Відео виклало видання The Insider, передають Патріоти України.

Кадри були зняті у ніч з 2 на 3 вересня. На відео видно, що РСЗВ знаходяться в безпосередній близькості від енергоблоку.

Самі росіяни неодноразово заявляли, що нібито не ведуть обстріли з території станції. Разом з тим, у Вашингтоні підтверджували, що Росія використовує ЗАЕС як "щит" для ведення обстрілів по цивільних об'єктах і позиціях ЗСУ.

Дещо пізніше в мережі з'явилися відео розміщеної техніки окупантів безпосередньо поблизу реакторів, що загрожує роботі найбільшого в Європі ядерного об'єкта.

Ситуація на Донбасі: Окупанти захопили Котлярівку та та просунувся біля кількох населених пунктів - DeepState (мара)

неділя, 5 травень 2024, 8:05

Російські війська на сходіокупували Котлярівку та вийшли на адміністративні межі Очеретиного. Зафіксовано просування біля інших населених пунктів. Про це у ніч проти неділі, 5 травня, повідомляє DeepState. . Зазначається, що окупанти просунулися біля...

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...