Росія створила власний морський дрон: Буданов дав оцінку потугам держави-агресора наслідувати українців на морі

Росіянам лише раз вдалося застосувати свою розробку.

Росія теж намагається створити власні морські дрони, копіюючи український досвід. Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в ефірі телемарафону.

"Так, у них є розробки. Але… Вони якось спробували його використати. Один раз ми бачили реальне використання, всі інші випадки невдалі у них були. З технічних причин", – розповів керівник військової розвідки.

Буданов також зауважив, що завдяки зокрема морським дронам Україна змогла домогтися того, аби російські кораблі припинили заходити у північно-західну частину Чорного моря. Росіян тут не бачили вже майже два роки.

Сподівалися "проскочити в дамки": На гарячій ділянці фронту росіяни раптово кинулу на прорив бронетехніку, в ЗСУ показали, що було далі (відео)

четвер, 9 травень 2024, 18:40

Командування окупантів вирішило, що настав вдалий момент тупцюванню малих піхотних груп у м'ясних штурмах поступитись лихій бронетанковій атаці. Українці погодились, що момент ворог обрав дійсно дуже вдало. Українські захисники знищили ворожу важку тех...

Щось в Москві здохло: Росія скасувала розшук Зеленського і і Порошенка - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 18:30

Президента України Володимира Зеленського та колишнього президента Петра Порошенка прибрали з бази розшуку МВС РФ. Про це повідомила Медіазона у четвер, 9 травня. . "Картки розшуку глав України зникли невдовзі після того, як 4 травня їх випадково вияв...