"Росія у війні не переможе!": У Москві продавчиня "здала" українця поліції через висловлювання про "спецоперацію"

У столиці держави-терориста Москві продавчиня одного з магазинів мобільного зв'язку здала у поліцію чоловіка з громадянством України. Він назвав "спецоперацію" Росії "війною" та висловив думку, що країні-агресору її ніколи не виграти. Про це повідомили російські ЗМІ, які навіть у своєму матеріалі не зважилися написати слово "війна", замінивши його зірочками, зазначають Патріоти України.

Там зазначили, що чоловік з українським паспортом декілька разів заходив до цього магазину та купував багато сім-карток. "Українське прізвище + купівля сімок-одноденок + паспорт іншої країни = підозри", – зробили висновок журналісти, додавши, що продавчиня "почала розслідування" і, відкривши базу, перевірила виклики з телефону клієнта.

Зазначається, що з його номера були дзвінки, смс та відсилання фото нібито лише на один український номер. Окрім того, під час чергового візиту клієнта він посперечався з продавчинею про "спецоперацію" в Україні, після чого жінка негайно зателефонувала в поліцію. "Росія ніколи не виграє цю війну!" – ця фраза стала кінцевою крапкою у "терпінні" продавчині.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...