"Росія відновила темп": Окупанти захопили західний берег річки Бахмутка, - розвідка Британії

Російські загарбники відновили темп у битві за Бахмут. Зокрема, вони почали ефективніше використовувати артилерію в цьому секторі. Про це повідомили у звіті Міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України.

У розвідці зазначають, що окупаційні війська просунулася до центру міста та захопили західний берег річки Бахмутка.

"Ключовий шлях постачання України 0506 на захід від міста, ймовірно, знаходиться під серйозною загрозою. Російські регулярні сили включаючи повітряно-десантні війська посилили цей район, і Росія знову ефективніше використовує артилерію в цьому секторі", - йдеться у звіті.

У Міноборони Британії додають, що на сьогодні існує реальна ймовірність того, ПВК «Вагнер» і командири російського МО призупинили свою тривалу ворожнечу та покращили співпрацю.

Новий начальник Міноборони Росії розпочав репресії проти людей Шойгу

вівторок, 14 травень 2024, 7:15

У Росії затримали начальника Головного управління кадрів Міноборони Росії і колишнього керівника Служби захисту держтаємниці Генштабу, генерал-лейтенанта Юрія Кузнєцова. . Також стало відомо про звільнення за власним бажанням заступників Сергія Шойгу ...

Мета ворога - напівоточити Харків: Експерт пояснив, перед якою дилемою Кремль хоче поставити Україну

вівторок, 14 травень 2024, 6:48

Посилюючі наступальні операції в Харківській області, Кремль намагається поставити українське командування перед дилемою. Про це в коментарі РБК-Україна заявив експерт Олександр Мусієнко. "Стратегічна мета - напівоточення Харкова. Не бої за місто і йог...