"Росія відповість ядерним ударом на ракетний пуск": Маша Лаврова пригрозила США

Москва дуже стурбована створенням американцями нових ядерних боєголовок.

Марія Захарова. Фото: скріншот з відео.

У ЗМІ з'явилася інформація про те, що Російська Федерація має намір використати ядерну зброю проти США. Повідомляється, що в Міністерстві закордонних справ РФ вже зробили відповідну заяву, передають Патріоти України.

Так, одіозна представниця МЗС Росії Марія Захарова заявила про те, що Росія стурбована переозброєнням американських субмарин ракетами з ядерним зарядом. За словами Захарової, будь-які атакуючі дії з боку американських субмарин будуть зустрінуті ударами російської ядерної зброї. І в цьому немає нічого дивного, адже подібні удари повністю узгоджуються з російською військовою доктриною.
На думку Захарової, переозброєння американських субмарин є фактором світової дістабілізації і загрожує безпеці всієї планети. Також офіційний представник МЗС РФ підкреслила, що дії американського уряду стирають кордони між стратегічною і нестратегічною зброєю, знижуючи ядерний поріг.

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...