Росія вірить, що ще може налякати Захід: Шойгу назвав будь-який транспорт НАТО зі зброєю для України "ціллю для знищення"

Росія продовжує погрожувати країнам НАТО. Міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу заявив, що будь-який вид транспорту Альянсу зі зброєю для України вважатиметься росіянами "ціллю для знищення". Про це Шойгу заявив 4 травня, його заяву розповсюдили російські пропагандистські ресурси. Міністр висловив невдоволення тим, що "США та їхні союзники по НАТО продовжують накачувати Україну зброєю", передають Патріоти України.

"Будь-який транспорт Північноатлантичного альянсу, який прибув на територію країни із озброєнням або матеріальними засобами для потреб українських Збройних сил, розглядається нами як законна мета для ураження", – пригрозив Шойгу. Це далеко не перший раз, коли російська влада погрожує країнам НАТО через те, що вони передають Україні озброєння. Нещодавно залякати Альянс намагався навіть диктатор РФ Володимир Путін, який зробив заяву про блискавичні удари по країнах Заходу.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...