Росія влаштувала масований обстріл Миколаєва, загинули двоє людей, є поранені та руйнування

Внаслідок нічних обстрілів Миколаєва загинуло двоє людей, троє - дістали поранення. Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передають Патріоти України.

Вона нагадала, що сьогодні вночі були нанесені ракетні удари по різним районам Миколаєва. За словами голови облради, пошкоджені і частково зруйновані житлові багатоповерхівки, офісний центр, школа в центрі міста та інші будівлі.

"Жодне з місць потрапляння ракет не має відношення до військових об’єктів і там навіть поблизу їх немає. На зараз вже відомо про двох загиблих і трьох поранених в результаті нічного обстрілу міста", - зазначила Замазєєва.

Вона також уточнила, що під удари потрапили населені пункти Баштанського району. Зокрема, обстріли зафіксовані на території Широківської та Березнегуватської громад, в результаті чого пошкоджено житлові будинки та господарські споруди.

"Загалом станом на сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях знаходяться 708 громадян, які постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 92 постраждалих отримали допомогу амбулаторно", - повідомила очільниця облради.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...