Росія втратила близько 200 танків Т-62: Коваленко пояснив, про що це свідчить

Від часу повномасштабного вторгнення російські окупанти втратили понад 200 танків Т-62 різних модифікацій, з яких 165 верифіковано як знищені, пошкоджені або “затрофеєні”, передають Патріоти України.

Військовий оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко звернув увагу на втрату чергового старого радянського танка, який, за його словами, перетворюється на основну бойову машину російської армії.

“Станом на липень 2024 року російські окупаційні війська втратили в зоні бойових дій в Україні танків Т-62 більше, ніж Т-64 і Т-90 різних модифікацій. Тобто танк Т-62 став куди більш численною робочою конячкою для РОВ, ніж Т-64 або навіть хвалені Т-90”, - відзначив він.

Коваленко нагадав, що, за попередніми підрахунками, на початок 2024 року на озброєнні у російській армії перебувало не більш, ніж 600 одиниць танків Т-62 різного ступеня ремонтопридатності.

“Тобто танк, про який говорили, що ми їх ніколи не побачимо на передку, їх закопуватимуть як стаціонарні артилерійські точки і т.п., перетворився на повноцінний основний бойовий танк, запаси якого “стерлися” вже більш, як на третину”, - наголосив він.

У пакеті будуть гаубиці Caesar і танки: Франція готує військове підкріплення для ЗСУ

четвер, 18 липень 2024, 20:45

Франція готує новий пакет військової допомоги Україні. До нього, серед іншого, увійдуть гаубиці Caesar. Про це повідомляє France Info, передають Патріоти України. Згідно з документом, з яким ознайомилося видання, Україна отримає 128 транспортних машин ...

Росія втратила близько 200 танків Т-62: Коваленко пояснив, про що це свідчить

четвер, 18 липень 2024, 20:06

Від часу повномасштабного вторгнення російські окупанти втратили понад 200 танків Т-62 різних модифікацій, з яких 165 верифіковано як знищені, пошкоджені або “затрофеєні”, передають Патріоти України. Військовий оглядач групи “Інформаційний спротив” Оле...