Росія вигадала черговий фейк про Україну, - Центр стратегічних комунікацій

У Росії запустили чергову інформаційно-психологічну операцію проти України. Цього разу у РФ почали розповсюджувати інформацію про нібито "зруйновану енергетичну інфраструктуру". Про це інформує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передають Патріоти України.

"Росіяни поставили на рекламу допис про те, що ворожі ракети та дрони "зруйнували енергетичну інфраструктуру в Києві, Сумській і Дніпропетровській областях", - зазначає пресслужба.

Повідомляється, що росіяни розповідають про нібито знеструмлені сотні селищ, а також про відсутність ППО, однак їх слова абсолютно не відповідають дійсності. У всіх частинах України люди мають доступ до електроенергії, лише деякі перебої можуть виникнути у жителів прикордонних і прифронтових областей, оскільки там через постійні обстріли важче ремонтувати мережі обленерго.

Водночас Сили протиповітряної оборони добре виконують свою роботу, оскільки знищують більше частину ворожих ракет та безпілотників. "Згідно з наявними у нас даними, ворожа пропаганда активно розповсюджує ІПСО через традиційно порожню сторінку під назвою Newsruva. За даними Центру стратегічних комунікацій, кампанія була запущена 31 травня, а фейкову сторінку створили 20 квітня", - додає пресслужба.

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...