Росія виготовляє більше ракет, ніж до 24 лютого, але накопичити все одно не зможе, - українська розвідка

Країна-агресор Росія зараз, за даними української розвідки, виготовляє більше ракет і дронів, ніж до повномасштабного вторгнення в Україну в 2022 році. Але ці обсяги все одно не дозволять окупантам накопичити зброю. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

«Якщо говорити про дрони — очевидно, у них є просування в цьому напрямку. Що стосується ракетного виробництва — так, це більше, ніж до повномасштабного вторгнення», — сказав він.

Юсов додав, що все ще цієї кількості вкрай недостатньо, щоб заповнити втрати окупантів унаслідок масованих ракетних ударів по території України. Він додав, що зараз російський оборонно-промисловий комплекс працює над покриттям втрат в озброєнні, завданих унаслідок повномасштабної війни.

«Говорити про накопичення і відновлення того рівня, який був до повномасштабного вторгнення, за більшістю номенклатури ми зараз не можемо», — заявив він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...