Росія вимагає, щоб ми самі руйнували православні храми в Криму. Є судові приписи, - Епіфаній (відео)

Навіть більшовики були менш цинічними та руйнували храми самі...

Російська Федерація вимагає від Православної церкви України власними руками руйнувати православні храми в Криму. Чинна влада Росії – гірше більшовиків. Про це повідомив Предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній у ток-шоу “Червона лінія з Сергієм Висоцьким”, передають Патріоти України.

“Зараз дуже складна ситуація на окупованих територіях: окремих районів Донецької та Луганської областей і Криму. Ситуація складна як у Криму, так і на Донбасі. Вона певною мірою відрізняється, бо в Криму останній час є намагання знищити повністю присутність Православної церкви України. У нас відбирають центральний кафедральний собор. У певних місцях намагаються згідно судових приписів зносити храми”, – повідомив глава Православної церкви України.

На уточнення Сергія Висоцького, що чинна влада Російської Федерації діє як більшовики, митрополит Епіфаній додав: "Гірше, ніж більшовики, тому що вони самі руйнували храми. А зараз вони приймають рішення, щоб ми самостійно, власними руками знесли храм, який був побудований. Є такі приписи судів Російської Федерації про знесення храмів".

Джерело: Еспресо.ТV

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...