Росія випустила по Україні понад 70 ракет та дронів

Під час масованої ракетної атаки 23 листопада Росія випустила по Україні 70 крилатих ракет та та п’ять дронів-камікадзе. Сили ППО збили 51.

Пуски здійснювали із 10 літаків-ракетоносців Ту-95мс з районів Волгодонська Ростовської області та Каспійського моря, а також із двох малих ракетних катерів з акваторії Чорного моря.

На Київщині влучили у двоповерхову будівлю: є 3 загиблих та 6 поранених

23 листопада ворог завдав ракетного удару по Київщині. Є влучання у двоповерхову будівлю.

На жаль, внаслідок обстрілу є загиблі та постраждалі. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

Внаслідок влучання пошкоджена двоповерхова будівля. Станом на 15:15 відомо, що три людини загинуло та шість постраждало.

В Україні ввели аварійні відключення світла

В Укренерго повідомили, що ракетна атака ще триває, але вже є влучання по обʼєктах енергетичної інфраструктури. Тому в усіх регіонах відбуваються аварійні відключення. Це необхідний крок для захисту електромереж від додаткових технологічних аварій та підтримки роботи енергосистеми.

Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу після закінчення повітряної тривоги. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...