Росія визнала загибель на війні в Україні вже чотирьох генералів, але їх може бути вдвічі більше

Країна-агресорка Російська Федерація визнала загибель на війні в Україні вже чотирьох генералів. Але, за даними ЗМІ, їх може бути вдвічі більше. Обставини їхньої загибелі в офіційних трактуваннях звучать дивно. Про це повідомив Telegram-канал "Можемо пояснити", передають Патріоти України.

Генерал Роман Кутузов, як оголосили у вихідні, було ліквідовано, коли він "вів в атаку" підлеглих. Якщо це так і було, це може бути ще одним свідченням дезертирства та низького морального духу у лавах окупантів. Зазначається, що це не перше повідомлення про загибель найвищих командирів саме на полі бою, де їх не повинно бути.Ще одна інформація про смерть генерал-майора ВПС у відставці Канамата Боташова з'явилася наприкінці травня. Ймовірно, він воював у складі ПВК Вагнер.

Також на початку березня стало відомо про ліквідацію генерала Андрія Суховецького, а у квітні – генерала Володимира Фролова. Водночас факти загибелі ще п'яти російських генералів у Росії поки що не підтверджують, але на цьому наполягає українська сторона. Йдеться про Віталія Герасимова, Андрія Колесникова, Андрія Симонова, Андрія Мордвічева та Олега Мітяєва.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...