Росія вже вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп, - ГУР Міноборони

Росія втрачає свої ресурси на війні проти України. Резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп уже вичерпані, то ж країна-агресорка проводить масову приховану мобілізацію по всій своїй території, повідомляють Патріоти України.

Країна-окупант на території Бєлгородської та Ростовської областей формує нові підрозділи для наступу з призовників та мобілізованих чоловіків. Їх відправляють на територію України.

Такі війська неефективні

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив, що боєздатність таких "військ" є дуже сумнівною і це добре видно на полі бою. Попри вичерпані резерви батальйонно-тактичних груп, Росія ще має ресурси, які може перекидати в Україну.

На скільки ефективне застосування таких військ – це вже показують бойові дії. "В багатьох випадках це не є ефективним, але ми реально розуміємо, що на сьогодні ресурси, які стосуються найбільш боєздатних батальйонно-тактичних груп російська федерація вичерпала. Хоча в неї ще достатньо резервів для того, щоб вводити на територію України", – заявив Скібіцький.

Крім того, представник розвідки підтвердив інформацію про пригніченість та депресивний морально-психологічний клімат в підрозділах російських окупаційних військ.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...