Росія за добу в Україні зазнала більших втрат, ніж за 8 років у Сирії, - The Economist


Україна завдала більше втрат російській армії за 24 години, ніж Росія зазнала за вісім років бойових дій у Сирії. Про це пише The Economist, передають Патріоти України.

На папері військовий бюджет України менший, ніж у міста-держави Сінгапуру, звернули увагу журналісти: "Комусь це може здатися дивним".

Але цифри номінальних витрат різко занижують можливості деяких країн, не враховуючи того факту, що військові витрати різняться.

Щоб справедливо порівняти можливості, Пітер Робертсон з Університету Західної Австралії розробив "військовий паритет купівельної спроможності". Він коригує оборонні бюджети, як вони розподіляються між заробітною платою, експлуатаційними витратами та обладнанням, а також як змінюються місцеві ціни.

Наприклад, заробітна плата і в Україні, і в Росії нижча, ніж в Америці, що є орієнтиром для розрахунків. Будівництво та обслуговування також дешевші.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...