Росія за місяць випустила по Україні 1200 ракет: У Генштабі ЗСУ розповіли, скільки влучили в ціль

Україна вже місяць протистоїть російським окупантам. Ворог гатив по наших домівках важкою артилерією, але на щастя, росіяни мають проблеми із влучністю. Російські окупанти вирішили воювати проти мирного населення та гатити ракетами по цивільних об'єктах. Ворог нищить деякі українські міста, але результат далекий від його очікувань, повідомляють Патріоти України.

Ракетні обстріли

За даними Генштабу ЗСУ, з початку війни російські окупанти випустили по Україні приблизно 1200 ракет, у ціль влучило 39% від цієї кількості. Усі інші збиті ППО, або летіли в ліси та річки.

"Чому так? 1) у нас добра ППО; 2) У них неточні ракети і криві руки", – з гумором прокоментували показники ворога у Генштабі.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...