Росія за ніч застосувала 14 "Шахедів", на Хмельниччині є поранені та загиблий

З ночі до ранку 27 лютого російські окупанти застосували по території України 14 БпЛА типу "Shahed". Попередньо, 11 цих дронів збили українські захисники, повідомляє Генштаб ЗСУ, передають Патріоти України.

"Вночі, з 23.00 і до ранку, російські окупанти застосували по території України 14 БпЛА типу "Shahed". Попередньо, 11 цих дронів збили українські захисники", - йдеться у повідомленні.

Очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій розповів, що внаслідок нічних ворожих атак по Хмельниччині одна людина загинула та ще четверо отримали поранення.

"Вночі рашисти вчергове атакували Хмельниччину. Завдано 3 удари по місту Хмельницькому. За попередньою інформацією маємо 1 загиблого та 4 поранених. Триває гасіння пожеж. Постраждали цивільні будинки", - написав він.

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...

"Бавовна" була потужна: З'явилися знімки наслідків удару по нафтобазі в Луганську

четвер, 9 травень 2024, 15:26

Російська служба Радіо Свобода опублікувала супутниковий знімок з наслідками удару по нафтобазі в Луганську 7 травня. Деталі: Повідомляється, що на фото за 8 травня видно сліди пожежі й щонайменше три знищені вогнем ємності для зберігання палива. Видан...