Росія закриває для України Керченську протоку: Вбивають Маріуполь з економікою південно-східних областей, - Цаплієнко

Росія з 24 квітня під приводом військових манерів закриває Керченську протоку. Іноземним суднам буде заборонений прохід протокою до жовтня 2021 року. Про це повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram, зазначають Патріоти України.

"За отриманою інформацією від служби капітана порту надіслано морський припис, винесений Росією щодо заборони проходження з 24 квітня суден під іноземним прапором та військових кораблів іноземних держав Керченською протокою в напрямку Азовського моря у зв'язку із проведенням військових навчань РФ", - написав журналіст.

За інформацією Цаплієнка, термін скасування припису - жовтень 2021 року.

"Крім отримання повного військового контролю над Азовом, вони ще економічно вбивають Маріупольський морський порт, який живе за рахунок транспортування вантажів іноземними суднами", - зазначив журналіст.


Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...