"Росія замовила чотири теракти в Харкові": СБУ перехопила телефонну розмову організаторів та виконавця

Служба безпеки України запобігла чотирьом терактам на території Харкова, замовленим країною-агресором Російською Федерацією. Злочинці хотіли підпалити церкви московського патріархату, передають Патріоти України.

"Ми підтверджуємо факт перехоплення телефонної розмови про організацію терактів у Харкові. Ми попередили представників УПЦ МП. Особу терориста встановили. Триває комплекс необхідних дій", - сказала речниця СБУ в Харківській області Лілія Домашенко.

В СБУ не підтвердили й не спростували, що цей запис є оперативним. "Чотири я не зроблю за... Але кілька зможу. Я подивився - на Холодній Горі можна. Там ззаду підібратися й кинути. Можна на "Науковій" кинути", - говорить чоловік, позначений як громадянин України, замовнику з РФ.

Він нібито мав розбити скло, облити бензином і підпалити будівлі. За це він мав отримати $1 тис.

" - За одну церкву - 150. Виконаєш усі чотири за ніч - "косарь".

- Я можу. Якби з братом, підтягну", - ідеться в розмові.

За бензин і таксі росіянин не захотів платити.

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

У Харківській області дрон окупантів влучив у машину волонтерів – ОВА

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:28

26 квітня безпілотник, скерований армією країни-агресора Росії, атакував цивільний автомобіль у Харківській області. Про це голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Telegram, передають Патріоти України. За його словами, інцид...