Росія зараз слабка, і ми готові виступити за свою свободу й незалежність, - син експрезидента Ічкерії

Син експрезидента Ічкерії Анзор Масхадов закликає людей інших народів стати поруч з Україною, яка веде священну війну на своїй рідній землі. Про це він розповів в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Всі події, які сьогодні відбуваються у світі та Україні, і є нашим шансом, щоб стати поруч з Україною і дійти до перемоги над російськими терористами. Саме це ми й робимо, наші батальйони воюють проти окупантів РФ, також ми працюємо з чеченським суспільством, щоб одного прекрасного дня виступити. І ми готові сьогодні виступити, бо Росія зараз не така сильна як раніше, вона вже слабка. Крім того, закликаємо інших людей та народи, щоб робили як ми та виступили за свою незалежність та свободу. До того ж події у Росії, а саме мобілізація, що спрямована на війну, абсолютно не потрібна іншим народам", - зазначив син експрезидента Ічкерії.

Анзор Масхадов додав, що на російсько-українську війну відправляють бурятів, башкирів, дагестанців, чеченців та представників інших народів, яким не потрібно воювати, бо це не їхня війна. "Ми працюємо в інформаційному полі у цьому напрямку і прояснюємо людям різних народів, що не треба туди лізти, бо йде не наша і не ваша війна, а це інтереси та особисті амбіції Путіна. Закликаємо людей, щоб вони стали поруч з Україною, яка веде священну війну на своїй рідній землі", - підкреслив Масхадов.

Джерело: Еспресо.ТV

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...