Росія зараз веде війну в найгіршому радянському стилі: Військовий експерт висловився про втрати російської армії

Аналітики Інституту дослідження війни (ISW) повідомляють із посиланням на розвіддані, що російські повітряно-десантні війська зазнали важких втрат на фронті. Міноборони Великої Британії, зі свого боку, підкреслює, що вони пов'язані з недостатньою підтримкою авіації та артилерії, передають Патріоти України.

«На першому етапі війни росія втратила багато своїх сильних і досвідчених повітряно-десантних військ. Зараз росія часто використовує повітряно-десантних піхотинців як примітивні штурмові загони», — сказав у розмові з BILD військовий експерт Ніко Ланге.

На думку експерта, російське командування настільки вимотало повітряно-десантні війська, що «вони навряд чи зможуть проводити великі наступальні операції в Україні».

У Міністерстві оборони Великої Британії вважають, що збройні сили рф втрачають у середньому по 300 солдатів на день. За даними США, до грудня минулого року втрати російської армії становили 315 тисяч осіб. «росія зараз веде війну в найгіршому радянському стилі: людей просто використовують як людський матеріал і викидають», — вважає Ланге.

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...

"Воював на боці України": У Москві судять 72-річного американця, який прожив кілька років у Харкові з місцевою жінкою

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:04

В Москві розпочався суд над 72-річним громадянином США, якого звинувачують в тому, що він нібито воював на боці України як найманець. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомило російське пропагандистське агенство РИА Новости, передають Патріоти України....