Росія завдала нових ракетних ударів по інфраструктурі у двох регіонах, - Генштаб ЗСУ

Упродовж доби російські окупанти завдали два ракетних удари по цивільній інфраструктурі Запорізької та Харківської областей. Супротивник також здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України, передають Патріоти України.

Ворожі війська вели обстріли позицій Сил оборони на Сіверському, Слобожанському, Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському напрямках.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує обстрілювати позиції ЗСУ та цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії районів понад 25-ти населених пунктів.

Також у Генштабі наголосили, що загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах цивільної інфраструктури на всій території України залишається.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...