Росія завдала ракетного удару по Кременчуку - підтверджено від 6 до 8 "прильотів"

Вранці, 18 червня, російські окупанти в черговий раз завдали ракетного удару по Кременчуку. Ворожі снаряди влучили по інфраструктурному об'єкту, передають Патріоти України.

За попередніми даними, росіяни випустили Кременчук від 6 до 8 ракет. Про це в Telegram повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

За його словами, частина ворожих ракет влучила по нафтопереробному заводу в Кременчуці. Також були атаковані та інші інфраструктурні об'єкти у місті.

"Знову під ворожим ударом Кременчук. Від 6 до 8 російських ракет влучили по НПЗ та іншим об'єктам інфраструктури. Подробиці – пізніше. Загроза ударів залишається. Перебувайте у укриттях", – повідомив голова ОВА.

Також про ранкові ракетні удари по Кременчуку повідомив полтавський міський голова Олександр Мамай. Він підтвердив, що російські війська атакували нафтопереробний завод.

"Ворог завдав ракетних ударів по Полтавській області, зокрема, по місту Кременчук. Під обстрілами опинилися НПЗ та інші об'єкти інфраструктури. Усі деталі пізніше", – написав мер Полтави. Очевидці повідомляють, що після ракетного удару над Кременчуком піднялися величезні стовпи чорного диму.


"Треба припинити говорити, що США зроблять. Ми повинні": Боррель зробив різку заяву про ППО для України

четвер, 18 квітень 2024, 13:59

Віце-президент Європейської комісії, високий представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель наголошує, що не можна постійно розраховувати на США, Європа має дати Україні системи протиповітряної оборони з власних запасів. Про це...

"Закриття біолабораторій та припинення переслідування християн": Конгресвумен-республіканка висунула дивні умови для надання Україні допомоги від США

четвер, 18 квітень 2024, 13:45

Конгресвумен-республіканка від штату Джорджія та соратниця експрезидента США Дональда Трампа Марджорі Тейлор Грін запропонувала дивні правки до законопроєкту з допомогою для України. Про це йдеться на сторінці асигнування, передають Патріоти України. С...