Росія завдала ракетного удару по Кривому Рогу

Вдень 8 вересня під час оголошеної повітряної тривоги у Кривому Розі пролунав вибух. Місцева влада повідомила, що Росія завдала ракетного удару по місту, передають Патріоти України.

Зауважимо, о 15:53 на території Дніпропетровської області оголосили сигнал повітряної тривоги. Через 10 хв в обласному центрі пролунав потужний вибух. Про це повідомив очільник військової адміністрації Олександр Вілкул.

"Кривий Ріг – ракетний удар. Залишайтесь у укриттях", - коротко написав Вілкул. Наразі більше подробиць немає. Додамо, станом на 16:17 в області скасовано повітряну тривогу. Можна залишати бомбосховища.

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...

Україна збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше: Військовий експерт назвав причину

четвер, 16 травень 2024, 9:57

Україна зараз збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше під час повномасштабної війни. За останні півроку військово-повітряні сили перехопили близько 46% цілей. Про це пише американське видання The Wall Street Journal. Чому так відбувається та...