Росія завдала ракетного удару по Одещині, спалахнула пожежа - є постраждалі

Вранці в суботу, 4 червня, армія РФ скоїла нову атаку по Одеській області – окупанти запустили крилату ракету з літака. Під удар потрапило підприємство, де спалахнула пожежа, передають Патріоти України.

Попередньо, постраждали дві особи. Про це у Telegram повідомив речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук із посланням на оперативне командування "Південь".

За його словами, ворог наніс ракетний удар крилатою ракетою повітряного базування. Зокрема, літаки стратегічної російської авіації здійснили пуск Х-59.

Внаслідок атаки вражено територію сільськогосподарського підприємства й складські приміщення. Там виникла пожежа, але її оперативно ліквідували рятувальники."Попередньо, двоє постраждалих. На місці працює слідчо-оперативна група", – уточнив Братчук.

Зауважимо, що близько 05:18 у регіоні було оголошено повітряну тривогу. Згодом очевидці заявили про звуки вибухів і стовп диму, який піднявся у повітря.

У соцмережах наголосили, що в області спрацювала українська протиповітряна оборона. Людей закликали залишатися в укриттях.Близько 06:00 у регіоні оголосили про відбій повітряної тривоги.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...