Росія завдала ракетних ударів по Києву: Частина столиці без світла, є постраждалі (фотофакти)

У трьох районах Києва впали уламки, рятувальники гасять пожежі, 7 постраждалих

У Шевченківському районі, як зазначив мер, уламки ракет пошкодили газову трубу, а в деяких мікрорайонах Святошинського відсутнє водо- та електропостачання. Медики госпіталізували трьох людей, серед них 18-річна дівчина та 9-річна дівчинка.

У ніч на 21 вересня Росія обстріляла Україну ракетами. У результаті ракетної атаки постраждали деякі райони Києва. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко у себе в Telegram.

За словами Кличка, у Дарницькому районі міста зафіксовано руйнування нежитлових приміщень, у деяких мікрорайонах Святошинського району немає світла і води. У Шевченківському районі уламки ракети пошкодили газову трубу.

"У Шевченківському районі уламки ракети пошкодили газову трубу. Пожежі немає. Газова служба на місці. У Дарницькому районі є руйнування нежитлових будівель. Поки що інформації про постраждалих немає", — написав мер.

Потім він повідомив, що в Дарницькому районі гасять пожежу. Є звернення до медиків.

"Рятувальники гасять пожежу в Дарницькому районі. Є звернення до медиків. У Голосіївському районі руйнувань і постраждалих немає", — зазначив він.

Пізніше Кличко повідомив, що в Дарницькому районі 5 постраждалих. Трьох довелося госпіталізувати, серед них 9-річна дівчинка і 18-річна дівчина. Двом медики надали допомогу на місці.

"У Дарницькому районі рятувальники гасять пожежу на СТО. Палають також 2 автомобілі. Вибито вікна у двоповерховому будинку поруч. Також постраждав заклад профтехосвіти. Учні були в укритті, серед них постраждалих немає", — заявив мер.

Київська міська військова адміністрація повідомила, що внаслідок роботи ППО по знищенню ворожих цілей сталося падіння уламків у Голосіївському та Дарницькому районах столиці.

"Усі екстрені служби виїжджають на місця. Інформація про жертви і руйнування уточнюється. Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги", — ідеться в повідомленні.

Пізніше в КМВА поділилися фотографіями наслідків Дарницького району.

У трьох районах Києва впали уламки, рятувальники гасять пожежі, 7 постраждалих − мер

У КМВА повідомляють, що попередньо ворог випустив крилаті ракети типу Х-101/555/55.

«Чергова ракетна атака ворога по Києву. Попередньо з приблизно 10-ти літаків стратегічної авіації Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Силами та засобами ППО було знищено понад 20 ворожих цілей. (Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей опублікують Повітряні Сили після узагальнення даних)», – йдеться у повідомленні.

 Наслідки падіння уламків в Дарницькому районі

 Наслідки падіння уламків в Дарницькому районі  Наслідки падіння уламків в Дарницькому районі

Оновлено о 6:55: У Святошинському районі, де були перебої з електрикою, енергетики відновили електропостачання.

За уточненими даними медиків, у Дарницькому районі постраждали 7 людей. Троє з них (серед них 9-річна дівчинка) у лікарнях міста. Четверо отримали допомогу на місці.

Оновлено о 7:04: Кличко повідомив, що у Голосіївському районі, в частині, що знаходиться в центрі столиці, пошкоджені вікна в 5-поверховому будинку, але інших руйнувань і постраждалих немає.

У Дарницькому районі − всі служби ще працюють на місці падіння уламків на території інфраструктурного обʼєкту, а також на території СТО та гуртожитку закладу профтехосвіти.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...