"Росія завжди була повією, яку можна купити та продати": Окупант та його брат обурені зливом їхніх персональних даних (аудіо)

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило розмову на одній із ліній фронту. Окупант та його брат обговорюють злив персональних даних російських терористів та обзивають Росію "повією". Аудіо опублікували на телеграм-каналі ГУР МО, передають Патріоти України.

На початку розмови окупант каже, що він копає окопи, на що його брат відповідає, що він сподівався, що росіяни уже "закопують" українців. Згодом громадяни країни-агресорки обговорюють злив персональних даних окупантів та їхніх родин. Вони стверджують, що матері російського терориста телефонували з України. Це вкрай обурило родичів загарбника.

У розмові вони обзивають Росію "повією, яка все продає за гроші". "За гроші все продають. Так воно і є. Так завжди було. Росія завжди була повією, яку можна купити та продати, нах**", - визнає брат окупанта.

Родина загарбників упевнена, що росіяни самі продали українцям списки окупантів з їхніми персональними даними. Вони додають, що в громадян України є всі контактні дані окупантів.

Окупант обурений, бо він прийшов убивати українців, а її громадяни чинять спротив. Брати обзивають українців "хохл**и". Вони визнають, що Україну захищають не "найманці НАТО", а саме українці. Прикметно, що під час розмови окупант та його родич постійно вживають нецензурну лексику.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...