Росія збільшує мобілізаційні резерви: Скільки людей агресор планує призвати на війну

Російський диктатор Володимир Путін віддав наказ про збільшення кількості штатних військових. Після цього Росія вирішила збільшити мобілізаційні резерви, передають Патріоти України.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону заявив, що росія планує мобілізувати близько 90 тисяч військовослужбовців. Вадим Скібіцький підкреслив, що росія використовує різні підходи для того, щоб збільшити мобілізаційні резерви.

При цьому застосовують різні підходи: і так звані добровольчі батальйони, і батальйони резервні, батальйони так званого "Боевого армейского резерва страны" (БАРС), які вони зараз комплектують в кожному військовому окрузі для того, щоб поповнити втрати, наростити свої зусилля, і збільшити чисельність саме того угруповання, яке може бути застосоване проти нашої держави, – сказав він.

Представника ГУР МО України зауважив, що росія має значні проблеми в комплектуванні своїх збройних сил. На думку Скібіцького, після невдалого бліцкригу мобілізація навряд чи допоможе росії.

За його словами, моральний стан російських військових, як ведуть бойові дії, знижується. Також охочих добровільного укласти контракт і добровільного вступити до лав збройних сил росії – все менше.

Крім того, розпочалася паніка серед населення великих міст, тому що ніхто не хоче просто так іти служити до збройних сил, а тим більше йти на війну, – резюмував представник ГУР МО України.

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...

"Після того, як ми пройдемо Конгрес": Зеленський заявив, що Україна наближається до підписання "важливого договору" зі США

субота, 20 квітень 2024, 18:29

У травні або червні Україна може підписати договір про гарантії безпеки зі Сполученими Штатами. Про це президент України Володимир Зеленський заявив бразильським журналістам в інтерв’ю, відео якого пресслужба глави держави опублікувала 20 квітня, перед...