"Росія змінить подальші політичні дії щодо Сербії": Вучич злякався через промову Путіна

Президент Сербії Александар Вучич вважає, що найближчим часом в Україні продовжиться ескалація конфлікту. Як заявив очільник держави на виставці озброєнь в Абу-Дабі, це може погіршити становище в тому числі і Сербії, передають Патріоти України.

"Виходячи з того, що я міг бачити із заяв Путіна, ясно, що він буде дуже запекло продовжувати боротьбу в Україні, що, як і звичайна ескалація конфлікту, ще більше ускладнить становище Сербії в політичному, військовому і всіх інших сенсах", - передає слова Вучича PTC.

За словами президента такі дії Путіна були очікувані. Вони можуть призвести до змін у політиці щодо Белграду не лише Москви, а і інших країн. "Це те, чого ми очікували, і я очікую побачити через день, два або три великі зміни на полі бою і значні зміни в подальших політичних діях щодо Сербії, як з боку Заходу, так і з боку інших міжнародних чинників", - додав Вучич.

ЗСУ додали впевненості під Харковом. Гідно тримають удар у Часовому Ярі - Зеленський

субота, 18 травень 2024, 21:09

Володимир Зеленський похвалив бійців за стійкість на ключових напрямках . На поточному тижні Збройні сили України змогли додати більше впевненості на Харківському напрямку. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні в суботу, 18 тра...

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...