"Росія змушена створювати санітарну зону": Путін зробив цинічну заяву про плани щодо Харкова

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія не має намірів окупувувати Харків. Заяву Путіна цитують росЗМІ, передають Патріоти України.

«Планів щодо взяття Харкова у Росії на сьогоднішній день немає. Росія змушена створювати санітарну зону в ситуації з обстрілами житлових кварталів Бєлгорода», – заявив Путін.

Також він зазначив, що Росія має зрозуміти, з ким можна мати справу щодо України і кому довіряти, йде аналіз ситуації. Загалом же база для переговорного процесу є, це стамбульські домовленості, зазначив він.

За даними Генштабу Сили оборони продовжують зосереджувати основні зусилля на недопущенні просування ворога в глибину української території, зриві ворожих планів щодо встановлення контролю над всією територією Донецької області та частиною Харківщини.

"Далі все залежатиме від розвитку ситуації": Експерт назвав три точки, де наступатимуть окупанти

неділя, 6 жовтень 2024, 12:28

Російські окупанти намагатимуться якомога швидше розвинути наступ у трьох точках: Курахівський, Покровський та Куп'янський напрямки. Очільник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко розповів "24 Каналу", які завдання спробує виконати в...

"Ймовірно, Україна отримає дозвіл...": У 2025 році ЗСУ можуть почати новий контрнаступ, - Times

неділя, 6 жовтень 2024, 11:30

Збройні сили України в 2025 році можуть розпочати новий масштабний контрнаступ. Для нього нам потрібна нова західна техніка, яку надають партнери, і бригади, які наразі формуються. Про це пише The Times. "Ймовірно, Україна також отримає дозвіл використ...