Росія знову перекинула на Донбас снайперів, - українська розвідка

Прибулий зведений снайперський підрозділ ЗС РФ озброєний снайперськими комплексами різного калібру російського та іноземного виробництва.

Для посилення позицій окупантів на передову прибув черговий снайперський підрозділ збройних сил Росії. Про це йдеться у зведенні прес-служби Міністерства оборони щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України.

"Командування ЗС Росії продовжує використовувати непідконтрольні Україні ділянки російсько-українського кордону у Донецькій та Луганській областях для підтримання боєздатності оперативного угруповання російських окупаційних військ", - йдеться у зведенні.

Прибулий зведений снайперський підрозділ ЗС РФ озброєний снайперськими комплексами різного калібру російського та іноземного виробництва. За даними розвідки, з початку цього місяця на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з Росії завезено понад 2,3 тис. тонн пального.

Крім того, здійснювалася ротація кадрових російських офіцерів на командних посадах з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...