Росія звужує свої завдання щодо України, щоб взяти Донецьку область, там буде дуже гаряче, - експерт

Ідеологам російської агресії дедалі важче шукати слова для того, щоб пояснити своєму населенню, що саме робиться командуванням РФ в Україні. Про це в ефірі каналу FreeДом заявив експерт з питань безпеки Іван Варченко, передають Патріоти України.

"Звичайно, ми розуміємо, що вони думали, що 31-ої річниці незалежності України не буде", - зазначив він. Але російським окупантам не вдалося це зробити ні в перші дні, ні в перші місяці, ні за пів року.

Більш того, продовжив експерт, жодних виразних і зрозумілих для російського населення сигналів про те, що це буде зроблено не те, що в осяжному майбутньому, а те, що це можна буде зробити взагалі в якомусь майбутньому для Росії, зараз немає.

"І тому, звичайно ж, вони намагаються щось придумати, щось вигадати. Ось зараз вони говорили про велику гуманістичну місію російського народу. Бачте, вони не хочуть вбивати мирне населення. Після того, як вони вбили десятки тисяч українських громадян", - заявив Варченко.

За його словами, Росія звужує свої завдання щодо України, щоб взяти Донецьку область. Експерт каже, що там буде дуже гаряче. "Можна прогнозувати, що, звичайно, і Бахмут, й Авдіївка наша, і Краматорськ разом зі Слов'янськом будуть зараз основною ціллю російського режиму", - підсумував Варченко.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...