Росія звинуватила Україну в дискримінації російськомовних громадян

Представник РФ стверджує, що Україна нібито не забезпечила всіх процедур, передбачених статтею 22 Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.
В Міжнародному суді ООН. Фото: Рейтерс.

Представник Росії в Міжнародному суді ООН Григорій Лукьянцев звинуватив Україну в утисках російськомовного населення, передають Патріоти України.

За словами Лук'янцева, Україна стверджує про порушення Росією Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації, проте сама не дотримується цього і сама, в свою чергу, на материковій території вдається до дискримінації російськомовного населення.
"Татар почали захищати тільки після анексії Криму з метою захисту своїх політичних інтересів", - заявив Лукьянцев. Представник Росії також стверджує, що Україна не забезпечила всіх процедур, передбачених статтею 22 Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.

Уточнюється, що 3-7 червня проходив слухання щодо попередніх заперечень Російської Федерації (юрисдикції) у справі про застосування та тлумачення Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму та Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації.

Джерело: Укрінформ

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...