Росіян добряче пошматувала артилерія ЗСУ: ЗМІ дізналися про втрати РФ у Запорізькій області

У середу, 17 травня, у Запорізькій області артилерія Збройних сил України добряче пошматувала російських загарбників, передають Патріоти України.

Супротивники не встигають збирати тіла своїх посіпак, повідомляє "РІА-Мелітополь" у Telegram, посилаючись на відомості розвідників. "Сьогодні їх добряче пошматувала артилерія ЗСУ коло розплідника. За попередніми даними, там до сих пір горить і палає", - йдеться у повідомленні.

Журналісти дізналися, що ліквідовано ворожу систему радіоелектронної боротьби та засіб протиповітряної оборони. "Більша частина підрозділу РФ вже годує хробаків у чорноземі", - зазначається на каналі.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...