Росіян у Ростові- на-Дону налякали звуки вибухів та дивні сліди у небі (фото)

У Ростові-на-Дону ввечері, 4 грудня, місцевих жителів налякали звуки вибухів та сліди у небі. Про це пишуть ростовські телеграм-канали, передають Патріоти України.

Місцеві жителі повідомляють, що бачили у небі чорний слід та чули "хлопки". Спочатку росіяни вважали, що над містом нібито могла працювати ППО.

Проте згодом пропагандисти їх запевнили, що це - нібито перехід літака на надзвук. Офіціно, що сталось у Ростові поки невідомо.

Вибухи у Росії

Через війну Росії проти України у державі-агресорці також стаються вибухи. Часто вибухи лунають у прикордонних з Україною регіонах. Так, часто звуки "бавовни" чути у російському Бєлгороді. Здебільшого це стається через старі російські ракети, які окупанти запускають по Харкову, проте часто вони падають у Бєлгороді.

Про "роботу ППО" росіяни також часто заявляють в окупованих в 2014 році Криму, Донецьку, Луганській області. Також у російських регіонах, як-от: Курська, Брянська області та Ростов-на-Дону.

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...

Особлива гра Анкари? Ердоган привітав Путіна з перемогою на "виборах" і знову запропонував послуги посередника у війні з Україноюстамбул

вівторок, 19 березень 2024, 10:45

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган під час телефонної розмови привітав президента Росії Володимира Путіна з перемогою на виборах. Він заявив, що Туреччина готова відігравати роль посередника заради повернення України та Росії за стіл переговорів,...