Росіян відкинули від Липців під Харковом: Офіцер НГУ розповів про ситуацію

Ворога відкинуто від населеного пункту Липці в Харківської області, але окупанти постійно завдають авіаударів керованими авіабомбами по позиціях Сил оборони. Про це сказав офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України, герой України Віталій Литвин в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

За його словами, поблизу Липців ініціатива в руках Сил оборони. "Ми зараз покращуємо там тактичне становище. Спільно з 13 бригадою "Гвардії наступу" "Хартія" проводяться штурмові дії. Ворога ми зараз трохи відкинули від населеного пункту Липці, ситуація стабільна, контрольована, але тяжка, тому що противник постійно завдає авіаударів керованими авіабомбами по позиціях Сил оборони, вглиб логістичних шляхів", - наголосив Литвин.

За його словами, ворог перегруповується, покращує свої інженерно-фортифікаційні споруди та постійно підтягує резерви. "Але зараз на тому напрямку ініціатива в наших руках. Не так, як у Вовчанську. Там противник зараз бореться і проводить штурмові дії", - наголосив офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" НГУ.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...