Росіянам довелося відступити: У Карабаху стався конфлікт між військами РФ та Азербайджану (відео)

Війська РФ, які називають себе «миротворцями» у вірмено-азербайджанському конфлікті в Нагірному Карабаху, все більше втрачають контроль над ситуацією. Про це свідчать відео, опубліковані у Telegram-каналі AAF, передають Патріоти України.

На одному з них у росіян, що намагалися заблокувати рух машини з представниками ЗМІ, виник конфлікт із військовослужбовцями Азербайджану, які вимагали від них прибрати руки від автомобіля.

На другому відео солдатам РФ уже доводиться відступати під тиском людей у цивільному одязі.

Це вже не перший випадок, коли російські війська перешкоджають роботі азербайджанських журналістів, проте цього разу їхнє свавілля припинили військові та активісти, які стали на захист ЗМІ. Нагірний Карабах залишається спірною територією між Азербайджаном та Вірменією з 1991 року, а російські військові перебувають там в якості так званих «миротворців».

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...