Росіянам не вистачає побутової хімії: Їм запропонували використовувати... золу та сечу

Через міжнародні санкції у Росії спостерігається дефіцит побутової хімії, через що росіянам пропонують перейти на "народні засоби". Про це розповідає речник Одеської воєнної адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

За його словами, про дефіцит побутової хімії обмовився голова Національного союзу захисту прав споживачів РФ Павло Шапкін. Посадовець не розуміє, чому росіяни вважають, що не зможуть обійтися без традиційних засобів прання або відбілювання одягу.

За словами Шапкіна, Росії варто повністю відмовитися від побутової хімії, оскільки вона "негативно впливає на імунітет та навколишнє середовище".

Братчук пожартував та допустив, що через дефіцит росіяни будуть замочувати одяг у золі або картопляних відварах. Більш того, як зазначив речник, громадяни РФ матимуть змогу найближчим часом відбілювати речі за допомогою сечі. "Ось сеча та свинячий гній – ідеальний варіант для Мордора", - додав Братчук у своєму Telegram.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...