Росіянки вже звинуватили його в загибелі своїх синів: Пропагандист Кремля "злив" у репортажі позиції окупантів

Військовий кореспондент пропагандистського видання "Известия" Валентин Трушнін 30 червня показав удари "танкової каруселі" ЗС РФ по позиціях Збройних сил України в Донецькій області. За допомогою цього репортажу захисники нашої країни вирахували місцезнаходження окупантів і накрили ворожу техніку вогнем. Про це повідомив Telegram-канал "СтратКом ЗСУ", передають Патріоти України.

У його розпорядженні виявилося звернення матерів солдатів військової частини №74325 із міста Знаменськ (РФ), які поскаржилися на "злив" даних журналістом. У листі сказано, що Трушнін "розсекретив місця базування військової техніки та особового складу" окупантів. Внаслідок цього позиції противника опинилися під ударом важкої артилерії ЗСУ.

Внаслідок успішної операції захисників України п'ять російських солдатів загинули, ще троє перебувають у лікарні в тяжкому стані. "Зі свого боку хочемо подякувати Валентину Трушину за своєчасну й точну інформацію. Після повернення в Україну на нього вже чекає чергова грошова винагорода", – пожартували автори "Страткома ЗСУ".

Зазначимо, що у своєму сюжеті пропагандист використав дрон, щоб показати постріли з танків. Коли ворожий танк під'їжджав до дерев, щоб розпочати стрілянину, у кадр воєнкору потрапив навколишній ландшафт. Матеріал Трушина досі видно на сайті пропагандистського видання.

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...