Росіяни активували смс-розсилку: Лякають абонентів масованими ракетними обстрілами України

Останніми днями ворог розпочав потужну інформаційно-психологічну операцію, спрямовану на те, щоб залякати українців. Росіяни під виглядом українських відомств попереджають про масовані ракетні обстріли та навіть про наступ з боку Білорусі, передають Патріоти України.

Так, останніми днями українці масово отримують повідомлення про те, що начебто "з 19 по 21 липня плануються масовані ракетні обстріли" в деяких містах України, а "зі сторони Білорусі диверсійні групи просунуться до 15 – 20 кілометрів територією України для відволікання наших військ на інших напрямках".

Ворог використовує ІПСО

У Центрі протидії дезінформації наголосили, що ворог використовує такий елемент інформаційно-психологічної операції, як "анонімний авторитет". Це коли відбувається розсилка начебто "інсайдерської" інформації від "надійного джерела десь із відомств".

"Ворог використовує повідомлення про можливі ракетні обстріли для додаткового залякування мирних мешканців, поширення паніки та зневіри", – додав речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...