Росіяни атакували кілька об‘єктів інфраструктури в Запоріжжі

Російські загарбники знову завдали ракетних ударів по Запоріжжю. під ударом опинилися об'єкти інфраструктури. На території одного з об'єктів спалахнула пожежа. Про це повідомив секретар міської ради Запоріжжя Анатолій Куртєв, передають Патріоти України.

Наслідки ворожої атаки

На місцях ворожих атак працюють усі відповідні служби. Секретар міськради повідомив, що станом на 21:40 відомо про 1 пораненого, якого госпіталізували.

"За попередньою інформацією рашисти атакували кілька об‘єктів інфраструктури. На території одного з них виникла пожежа. На цей час відомо про одного постраждалого. Чоловіка госпіталізовано. Працюють відповідні служби. Інформація уточнюється", – повідомив Куртєв.

Близько 20:30 на Сході та Півдні почали лунати сирени про повітряну тривогу. За кілька хвилин опісля з'явилися перші повідомлення про вибухи в Херсоні та Запоріжжі.

Також, за інформацією місцевих телеграм-каналів, під ворожий обстріл потрапив Куп'янський район Харківщини. Повідомляють, що росіяни гатять по ньому із ЗРК С-300 з території Бєлгородської області.

Крім того, ворог обстріляв Часів Яр на Донеччині. Голова ОВА Павло Кириленко повідомив, що після обстрілів з РСЗВ у місті спалахнули школа, багатоповерхівки та приватні будинки. Інформації про постраждалих поки немає.

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...