Росіяни бідкаються через масовану атаку БПЛА на Брянську область та військовий аеродром на Рязанщині (відео)

Міноборони Росії та губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз заявили про масовану атаку нібито українських БпЛА.

За словами Богомаза, масованої атаки зазнали кілька муніципальних районів Брянської області.

"Протягом години підрозділами Міністерства оборони РФ знищено ще дванадцять безпілотних літальних апаратів літакового типу", - написав Богомаз у telegram.

Перед цим губернатор повідомляв про нібито два збитих безпілотники над Брянською областю.

Разом з тим він також заявив, що внаслідок атаки "постраждалих і руйнувань немає", при цьому додавши, що "екстрені та оперативні служби працюють на місцях".

У той же час Міноборони РФ заявило про атаку 21 нібито українського дрона на Брянську область.

Крім того, як повідомляють російські ЗМІ, уночі та вранці 27 липня БПЛА атакували військовий аеродром Дягілєво і НПЗ у Рязані.

Мешканці стверджують, що безпілотники збивали на підльоті до НПЗ і військового аеродрому Дягилеве. У мережі публікують кадри диму над містом.

Росіяни повідомляють, що вибухи в районі місцевого аеродрому Дягилеве почали лунати близько 6-ї години ранку.

Нібито всі повітряні цілі було збито, пошкоджень на землі немає.

МО РФ повідомила про збиття вранці 7 безпілотників над Рязанською областю.

"Офіційні речники декларують...": Ворог все кинув на захоплення Покровська, треба протриматися до кінця вересня, - Селезньов

субота, 31 серпень 2024, 23:55

Військовий експерт Владислав Селезньов розповів, що ворог зараз кинув усі наявні у нього ресурси для окупації Покровська — найзахіднішого міста на території Донецької області, передають Патріоти України. «Наскільки це реально зробити? 7 серпня цього ро...

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...