Росіяни будуть більше залякувати українців: У МВС зробили попередження щодо війни з РФ

У найближчій перспективі у ворога не буде успіхів на фронті, тому росіяни будуть більше залякувати українців, щоб змусити до перемовин. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Ростислав Смірнов в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

"Ми бачимо зараз, що у найближчій перспективі у ворога не буде певних перемог на лінії фронту. Ворог зупинився, про це він офіційно заявив, про певну оперативну паузу, хоча це, по суті - неможливість просуватися", - сказав він.

За словами радника, за останні два тижні українські війська знищили близько 30 складів з боєприпасами, що також сповільнить ворога.

"Звичайно, зараз стратегією ворога буде боротьба проти нашого гуманізму, проти цивільного населення, можливість залякування, щоб змусити сісти за стіл перемовин", - вважає він.

Смірнов зазначив, що ворог розуміє, що далі просуватись буде все важче і важче. "Ворог зараз перебуває на певному піку, якщо будуть просування, то вони будуть несуттєвими, зараз в нього найкращі позиції, щоб змусити нас сісти за стіл перемовин", - вважає представник МВС.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...