"Росіяни дізнаються, що таке бігати у підвал": Політолог порадив жителям Бєлгорода приготуватися

Мешканці Бєлгородської області, що у Росії останніми днями часто спостерігають за пожежами та шоковані вибухами. Однак їм варто бути обачними і надалі. Про це 24 каналу сказав радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів. І додав, що у нього є одне важливе повідомлення для Бєлгорода, передають Патріоти України.

"Бєлгороду – приготуватись", – коротко наголосив він.

Він також додав, що також зараз метою є відсунути принаймні на 40 кілометрів ворога у напрямку із Харкова. Все для того, аби вони більше не могли використовувати системи залпового вогню по місту.

Тож, як він пояснив, від українського кордону уже наші системи залпового вогню можуть обстрілювати це російське місто. "Тому, я думаю, найближчим часом вони дізнаються, що таке бігати у підвал, коли просто горять будинки і все інше", – додав він.

Джерело: 24 канал

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....